1016115_699685813380699_879841065_n_000

RE Face

!

Superlative Luminous Foundation

Levertijd:2-4 dagen

De nieuwste Foudation van Royal Effem met SPF 15 heeft een perfecte dekking als second skin.

Fijne rimpeltjes en imperfecties zijn optisch onzichtbaar. De teint wordt helder, de huid gladder en jonger.

Deze long lasting verstevigende foundation is er van koel porcelaine t/m warm cafe 860 t/m 865.

Verkoopprijs € 36,50

Extreme Lasting Mat Foundation

Levertijd:2-4 dagen

Deze water-resistant matte fluid foundation is zeer geschikt voor de normale en gecombineerde huid. Hij reflecteert het licht met micro pareltjes en is long lasting. Bevat vitamine A en E complex en is lanoline en paraffine vrij. Mooi te fixeren met de compact of loose powder.  

Verkoopprijs: € 34,50

Compact Creamy Foundation

Levertijd:2-4 dagen

Deze luxe foundation met spf 10 is makkelijk aan te brengen, voor elk huidtype maar vooral ideaal voor de gevoelige huid. Hij minimaliseert vlekjes, couperose en is prachtig egaal aan te brengen met het bijgeleverde sponsje. Vrij van paraffine en lanoline.

Verkoopprijs: € 34,50

Compact Powder Foundation

Levertijd:2-4 dagen

Deze luxe foundation is makkelijk aan te brengen en vooral ideaal voor de gecombineerde tot vette huid. Hij minimaliseert vlekjes, couperose en absorbeert talg overschot. Een poeder en foundation in één, die nat en droog aangebracht kan worden. Ideaal product bij temparatuur wisseling. Vrij van lanoline, parabenen en fragrance free. Bevat vitamine E.

Verkoopprijs: € 34,50

BB Cream Nude perfection

Levertijd:2-4 dagen

Na de eerste 2 tinten, zijn er nog 2 BB Creams door Royal Effem ontwikkeld, maar dan met een SPF 20.

BB staat voor Blemish Balm. Het is een echte `wonder cream´. Het is een primer en concealer in een, het verbetert de textuur en huidtoon. BB cream heelt, voedt en hydrateert de huid. Perfect om onregelmatigheden weg te werken, geschikt voor zowel de gecombineerde als droge huid.

De BB 002 is niet leverbaar. Een goede vervanger is de 862 Luminous foundation.

Verkoopprijs: € 21,50

Delight Fluid Bronzer

Levertijd:2-4 dagen

De Delight Fluid bronzer is een vloeibare bronzende foundation. Zeer geschikt voor de getinte huid of voor de zomers gebruinde huid. Deze bronzer bevat lichtreflecterende pareltjes die helpen oneffenheden te verbergen. De ingrediënten verstevigen, verzachten en verfrissen de huid. SPF 10. Vrij van lanoline en paraffine.

TIP: Welke kleurnummer past het beste? De 005 is perfect voor de lichte tot gemiddelde Nederlandse huid. De 006 is prachtig voor wie al wat meer kleur van zichzelf heeft.  De 004 is de vervanger van de 003 en geschikt voor de getinte huid, gaat perfect samen met de 804 en 805 van de extreme lasting mat foundation.

Verkoopprijs: € 30,50

RE Hydra Finish Primer

Levertijd:2-4 dagen

De Hydra Finish primer is de perfecte basis onder je make-up! Het resultaat is een flawless en extra stralende huid. Aanbrengen over je favoriete dagcrème, even laten intrekken en dan je favoriete RE foundation.

Je foundation blijft nu nog beter en langer zitten.

Verkoopprijs: € 21,50

Compact Blusher

Levertijd:2-4 dagen
Deze Blusher van Royal Effem bevat zeer fijne talk en zijdeproteïne om zo natuurlijk mogelijk te hechten op de wangen.

De blusher geeft levendigheid en een gezonde teint aan het gezicht. Zachte, lichte samenstelling. Vrij van lanoline en paraffine. Alle kleuren weer leverbaar. Fan van roze nummer 30, kies de Pure Mineral blusher in dezelfde roze kleur.

Verkoopprijs: € 27,50

Pure Mineral Blush

Levertijd:2-4 dagen

De minerale loose powder blush is ook een limited edition product. Een zacht rose minerale poeder, perfect als blusher, subtiel of juist meer fashion als een C-blush aan te brengen. De kleur is gelijk aan de compact blusher 030

Verkoopprijs: € 27,50

Creamy Blusher

Levertijd:2-4 dagen

Soft Glow product

Deze blusher, in de kleur warm pink, maakt het jukbeen stralend en geeft het gezicht een frisse, natural uitstraling. Aanbrengen met de vingers of met een RE synthetische brush.

Verkoopprijs: € 24,00 per stuk

Mineral Loose Powder

Levertijd:2-4 dagen

De Mineral Loose powder 001 is een soft sprankelende kleurloze minerale poeder in een mooi rond doosje met kleine houpette. Breng deze poeder aan met de houpette of een powder brush op het gezicht en eventueel het décolleté. 

Verkoopprijs: € 27,50

Loose Powder

Levertijd:2-4 dagen

Luxe zijde poeder met transparant, luminous resultaat om de foundation te fixeren. De verpakking bevat tevens een powder-puff. De loose powder bevat vitamine E en is lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 30,50

Compact Powder

Levertijd:2-4 dagen

Een compacte transparante fixerende natural powder, die op de foundation aangebracht wordt. Kleur 051 is geschikt op iedere huid t/m warmte 4. Lichte zijdezachte samenstelling perfect om de make-up te matteren en camoufleren. Deze talg absorberende poeder bevat vitamine E. Paraffine en lanoline vrij.

Gebruik voor het aanbrengen de bijgeleverde houpette of de grote poederkwast van zwart geitenhaar.

Verkoopprijs: € 27,50

Terracotta

Levertijd:2-4 dagen

Een ideaal alle seizoenen product, tevens voor de gevoelige huid. Het geeft de huid een natuurlijke zongebruinde teint en meer uitstraling. Deze transparante poeder bevat vitmaine E en jojoba olie. Vrij van paraffine en lanoline.

Verkoopprijs: € 30,50

Extreme Luminous Powder

Levertijd:2-4 dagen

Deze prachtige losse poeder is zacht en geeft een transparant zilver glanzend effect. Te gebruiken alleen op het jukbeen als highlight of all over met de bijgeleverde powder puff of nog mooier met de grote poeder penseel.  

Verkoopprijs: € 26,00