5448_01

RE Eye

!

Double Eyeshadow

De double eyeshadows zijn er in mat en in glanzende kleuren. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

De double eyeshadow 138 is voorlopig niet leverbaar. Kies de quatro eyeshadow smokey, hier zitten dezelfde tinten in, maar dan in mat.

Verkoopprijs: € 23,50

Extra Luminous Eyeshadow

Deze extra glanzende oogschaduw is long lasting en water-resistant. Hij kan zowel droog als nat opgebracht worden. Deze formule heeft extra parelpigment en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 24,50

Single Eyeshadow

De single eyeshadows zijn er zowel mat als glanzend. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 21,50

Pearly Star Eyeshadow

Super pearly, sprankelende enkele oogschaduw met een zachte en fluwelen textuur in 5 kleuren! De 002 tortorella, de 004 caribean green, de 005 azzurisimo,  de 013 golden desert en de 016 marsala.

Deze oogschaduw kan zowel droog als nat aangebracht worden. Bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 24,50

 

Quatro Eyeshadow Smokey Eye

Smokey 4 tinten eyeshadow voor een intense of subtiele smokey eyes look. 3 tinten mat en 1 tint soft sparkle.

Luxe doosje met spiegel en 2 applicators.

Verkoopprijs: € 29,50 

Myscara mascara

Deze nieuwste mascara van Sheida met een mooi kamborsteltje dat goed separeert, de wimpers niet alleen meer volume en meer krul geeft, maar ook optisch langer maakt.Een synergie van waxen zorgt voor een intens effect.

Liever een andere mascara, kijk dan eens op de site www.essentialmakeup.nl Hier vindt u de sexy mascara voor extra krul, de Rebel 3D voor XL volume zonder plakken etc.

Verkoopprijs € 17,50

Eye Pencil

De Eye Pencils hebben een zachte punt en zijn half-vet, om zo de huid niet te beschadigen of irriteren. Blijft lang zitten, zelfs met temperatuur wisselingen. Lanoline en paraffine vrij.

Zoek je een oogpotlood in donkerbruin? Kies het Essential smokey eyepecil XL nr. 200 in coffee.

Zoek je een oogpotlood in donkergrijs? Kies het Essential ready to wear potlood nr. 40 in deep grey. bestellen via esentialmakeup.nl

 

Eyebrow Pencil

De wenkbrauwpotloden van RE zijn uitverkocht. Het perfecte alternatief is het brow definer pencil van Essential Professional. in 3 tinten: blond, dark brown (zonder oranje ondertoon!) en grijzig zwart. via: www.essentialmakeup.nl