5448_01

RE Eye

!

Double Eyeshadow

De double eyeshadows zijn er in mat en in glanzende kleuren. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

De double eyeshadow 138 is voorlopig niet leverbaar. Kies de quatro eyeshadow smokey, hier zitten dezelfde tinten in, maar dan in mat.

Verkoopprijs: € 23,50

Extra Luminous Eyeshadow

Deze extra glanzende oogschaduw is long lasting en water-resistant. Hij kan zowel droog als nat opgebracht worden. Deze formule heeft extra parelpigment en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 25,50

Single Eyeshadow

De single eyeshadows zijn er zowel mat als glanzend. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 21,50

Pearly Star Eyeshadow

Super pearly, sprankelende enkele oogschaduw met een zachte en fluwelen textuur weer in 8 kleuren! De 002 tortorella, de 004 caribean green, de 005 azzurisimo, de 006 terra, de 007 violetta, de 013 golden desert, de 015 herbal green, de 016 marsala. Deze oogschaduw kan zowel droog als nat aangebracht worden. Bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 24,50

 

Quatro Eyeshadow Smokey Eye

Smokey 4 tinten eyeshadow voor een intense of subtiele smokey eyes look. 3 tinten mat en 1 tint soft sparkle.

Luxe doosje met spiegel en 2 applicators.

Verkoopprijs: € 29,50 

Myscara mascara

Deze nieuwste mascara van Sheida met een mooi kamborsteltje dat goed separeert, de wimpers niet alleen meer volume en meer krul geeft, maar ook optisch langer maakt.

Een synergie van waxen zorgt voor een intens effect.

Verkoopprijs € 16,50

Magnific H2O Proof Mascara

De mascara die altijd blijft zitten uit het 100 % H2O proof Magnific Eye Project.

Deze 100 % waterproof mascara geeft extra volume en is intens zwart van kleur. Ideaal voor een ieder met gevoelige ogen en contactlens dragers. Lanoline en paraffine vrij. Vrij van parabenen.

Verkoopprijs: € 20,50

Eyeliner Kohl Wet & Dry

De Eyeliner pencil Kohl Wet & Dry is in 2 kleuren verkrijgbaar 001 black/dark, 002 brown/choco.

Nat aangebracht zijn alle kleuren zeer intens met veel pigment. Blijft erg goed zitten op de waterlijn, maar is ook te gebruiken als regulier oogpotlood of eyeliner.

Verkoopprijs: € 12,50

Kajal Pencil

Het kajal potlood is extra zacht en onmisbaar voor de perfecte 'smokey eyes'   (in combinatie met de doubel eyeshadow 136)
Dit potlood is long lasting en blijft intens zelfs uren na het aanbrengen.

 

Verkoopprijs: € 10,50

Eye Pencil

De Eye pencils hebben een zachte punt en zijn half-vet, om zo de huid niet te beschadigen of irriteren. Blijft lang zitten, zelfs met temperatuur wisselingen. Lanoline en paraffine vrij.

De 503 in bruin is voorlopig niet te bestellen, het eye/kohl pencil 002 is een goede vervanger.

Verkoopprijs: € 12,50

 

Eyebrow Pencil

Wenkbrauw potlood in de kleur bruin. Geeft een natuurlijk en strak effect aan de wenkbrauwen en blijft de hele dag goed zitten. Lanoline en paraffine vrij.

Het lichte wenkbrauw potlood is weer te bestellen!

Verkoopprijs: € 12,50

Eye & Lip Ultra Gentle 2 phase

Deze 2 fase reiniging is bedoeld voor de ogen en lippen voor alle huidtypen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid. Lanoline en paraffine vrij. Vrij van parabenen.

Verkoopprijs: € 20,50